Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Danny Blue #maradjésznél Online Mentalista Show

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.
EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT
.
A koncert ideje alatt a Heim Pál Gyermekkórházat támogató Gyermekkor Alapítvány javára gyűjtünk:
Bankszámlaszám: 11713005-20067481
.
Együtt az Egészségügyért néven indított összefogást az egyik legnagyobb hazai rendezvénytechnikai cég, a Visual Europe Group és a NEST Communications. A kezdeményezés felületein online koncerteket, kulturális produkciókat lehet követni stúdióminőségben, otthonról, cserébe pedig a szervezők azt kérik a nézőktől: támogassák a koronavírus elleni küzdelmet.
.
A szervező minden előadónak maximális védelmet nyújt a járványügyi előírásoknak megfelelően.
.
#maradjésznél Online Mentalista Show Danny Blue-val
.
Nem elég, hogy hetek óta otthon kell maradnod, most még Danny Blue is beköltözik – az elmédbe!
Maradj észnél, mert ilyet még nem láttál! A #maradjésznél Online Mentalista Show Danny Blue-val egy minden távolságot és korlátot legyőző, interaktív esemény, melyhez ki sem kell mozdulnod otthonról. A lehetetlen kísérletek Nálad történnek meg, a négy fal között, egyetlen webkamera és monitor segítségével.
.
Danny Blue, a világszerte ismert magyar mentalista olyanra vállalkozik, amire előtte még senki: egyszerre 500 résztvevő elméjében fog olvasni! Ha részt szeretnél venni az interaktív online show-ban, akkor mindenképpen izzítsd be a webkamerádat, csatlakozz az alábbi linken az eseményhez és tapasztald meg a saját bőrödön Danny Blue hátborzongató kísérleteit!
.
Az interaktív online mentalista show az Együtt az Egészségügyért stúdiójából jelentkezik. És hogy mi vár Rád? Megdöbbenés. Hitetlenkedés. Ámulat. Gondolj például egy számra, és Danny Blue garantáltan kitalálja! Szavazd meg, Danny melyik kártyalapra gondolt, és paklijában épp az lesz megfordítva…Készíts magad elé kést, villát, kanalat, a mentalista pedig kitalálja, pontosan melyiket vetted a jobb, és melyiket a bal kezedbe – és melyiket hagytad az asztalon…
.
Olyan orosz rulettet pedig még garantáltan nem láttál, amit Danny Blue hajt majd végre – egy kapocslövő takker segítségével! Döntsd el online szavazással, hogy a Danny előtt lévő 4 takker közül melyik lehet az, amelyik meg van töltve. Amelyiket a nézők biztonságosnak érzik, azokat Danny saját magába lövi. Reméljük, jól döntesz…
.
Légy a szerencsés résztvevő egyike, aki ZOOM-on csatlakozhat hozzánk élőben!
.

Az eseménnyel a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet , Gyermekkor Alapítványa számára gyűjtünk.

Amennyiben más összeggel is támogatni kívánja a Gyermekkor Alapítványt a 11713005-20067481 számlaszámra törénő utalással megteheti. A megjegyzés rovatba kérjük írja be: Együtt az Egészségügyért.

Ha kérdése van, állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

info@egyuttazegeszsegugyert.hu
https://egyuttazegeszsegugyert.hu/
https://www.facebook.com/egyuttazegeszsegugyert/
.
A szervező minden előadónak maximális védelmet nyújt a koncert előtt, alatt és a hazaúton is: gumikesztyűt, maszkot, fertőtlenített autót biztosít, sofőrrel. A művészek nem érintkeznek egymással és a helyszínen is plexivel választják el színpadjukat a stúdió többi részétől.
május 21 2020

Leírás

Date: 2020.05.21
Time: 20:00 - 20:45
Ár: 500Ft - 5000Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Maradj Otthon!

Otthonod :)

+ Google Térkép

Szervező

Együtt az Egészségügyért
Email:
Weboldal: Szervező weboldala