Mivel tudok fizetni?

MIVEL LEHET FIZETNI?

Fizetni online lehet:
Bankkártyával (visa, visa elecron, maestro, mastercard, american express bankkártyát tudunk elfogadni, tehát nem csak dombornyomott kártyát) vagy
Barion tárcával. A Barion tárcát viszont fel lehet tölteni készpénzzel (bármely CIB bankfiókban) és átutalással is, így nálunk indirekt módon készpénzzel és utalással is lehet fizetni.

A bankkártya elfogadást is a Barion rendszere végzi.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion regisztráció (Barion tárca nyitása), elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

Ha azonban regisztrál a Barion rendszerbe, soha többé nem kell begépelni a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail cím és jelszó. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

NINCS BANKKÁRTYÁM, FIZETHETEK ÁTUTALÁSSAL, KÉSZPÉNZZEL?

Igen! Készpénzzel is, utalással is:

Ha nincs bankkártyája, de van bankszámlája ahonnan tud utalni, akkor:

Nyisson egy ingyenes Barion tárcát a https://secure.barion.com/ címen.
Tegyen a Barion tárcádba megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz úgy, hogy a bankszámláról átutalja a Barion tárcádba az összeget. Ennek módjáról a Barion honlapján talál részletesebb információt.
Fizessen nálunk a Barion tárcájával.

Ha bankszámlád sincs, de van készpénze, akkor:

Nyisson egy ingyenes Barion tárcát a https://secure.barion.com/ címen.
Tegyen a Barion tárcádba megfelelő mennyiségű pénzt a vásárláshoz országszerte bármely CIB bankfiókban való készpénzes befizetéssel (bővebben itt)
Fizessen nálunk a Barion tárcáddal.

BIZTONSÁGOS A BARION?

Maximálisan.

A Barion egy szuperkorszerű és szuperbiztonságos, valamint szuperegyszerű online fizetési mód.

A Barion fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB (korábban PSZÁF) engedély száma: H-EN-I-1064/2013, Intézményi azonosító: 25353192.

A Barion rendszere megfelel PCI-DSS, azaz Payment Card Industry Data Security Standards követelményeinek! Bővebben erről itt olvashatsz: https://doksi.barion.com/PCI-DSS

A Barion rendszere a Symantec által kibocsátott, 2048-bites RSA kulccsal ellátott, Class 3 EV (Extended Validation) azaz a bankok weboldalain is használttal azonos biztonságot nyújtó SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.
barion-card-payment-banner-2016-865x100px