Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Subtones – Octopus Lemezbemutató Koncert – Együtt az Egészségügyért!

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.
EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT
A koncert ideje alatt a Heim Pál Gyermekkórházat támogató Gyermekkor Alapítvány javára gyűjtünk:
Bankszámlaszám: 11713005-20067481
Együtt az Egészségügyért néven indított összefogást az egyik legnagyobb hazai rendezvénytechnikai cég, a Visual Europe Group és a NEST Communications. A kezdeményezés felületein online koncerteket, kulturális produkciókat lehet követni stúdióminőségben, otthonról, cserébe pedig a szervezők azt kérik a nézőktől: támogassák a koronavírus elleni küzdelmet.
A Subtones lemezbemutató koncertjét nyár elejére tervezte. Azonban a jelenlegi helyzethez alkalmazkodva, május 9-én 19 órától online koncertet tartanak az Együtt az Egészségügyért kezdeményezés keretében.
A szervező minden előadónak maximális védelmet nyújt a járványügyi előírásoknak megfelelően.
SUBTONES
Virtuóz jazzfunk koncertzenekarként indult, Octopus című albumukkal azonban új hangzások felé veszi az irányt a Subicz Gábor vezette Subtones. A csapat továbbra is együtt dolgozik Jónás Verával, valamint Kiss Flóra énekesnő is csatlakozott hozzájuk. Az új felállásban egy műfaji határokon átívelő, dalközpontú, kísérletező poplemezt készítettek.
A Subtones mindig megújuló, kísérletező kedve nem hagyott alább, sőt, az utóbbi időben új színeket is felvettek a palettájukra. Új felállásban muzsikálnak tovább, amelyben Jónás Vera és Kiss Flóra énekesnők a dalok és a vokális zene irányába, míg Szarvas Dávid ütőhangszeres-beatboxer az afrikai ritmusok és az urbánus zenei hangzások felé terelik a brigádot. Így született meg nagylemezük, ami nem véletlen kapta az Octopus címet. „Bár a zenekar már évek óta játszik, most érzem azt, hogy végre valóban megszületett, és arccal rendelkező élőlénnyé változott. A feje én vagyok, és nyolc karja van, mint egy polipnak: Kiss Flóra és Jónás Vera énekesnők és szerzők a dalokat hívják életre, Benkő Dávid, Csókás Zsolt és Fonay Tibor építik fel a zenét, Csízi László és Szarvas Dávid a ritmus-vázt adják az egészhez, és végül Fenyvesi Márton a sound designer, akit szinte kilencedik tagként kezelünk mindannyian” – meséli Subicz Gábor, jazztrombitás-zeneszerző, a csapat vezetője.

Az eseménnyel a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet , Gyermekkor Alapítványa számára gyűjtünk.

Amennyiben más összeggel is támogatni kívánja a Gyermekkor Alapítványt a 11713005-20067481 számlaszámra törénő utalással megteheti. A megjegyzés rovatba kérjük írja be: Együtt az Egészségügyért.

Ha kérdése van, állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

info@egyuttazegeszsegugyert.hu
https://egyuttazegeszsegugyert.hu/
https://www.facebook.com/egyuttazegeszsegugyert/
.
A szervező minden előadónak maximális védelmet nyújt a koncert előtt, alatt és a hazaúton is: gumikesztyűt, maszkot, fertőtlenített autót biztosít, sofőrrel. A művészek nem érintkeznek egymással és a helyszínen is plexivel választják el színpadjukat a stúdió többi részétől.
május 09 2020

Leírás

Date: május 9
Time: 20:00 - 21:00
Ár: 500Ft - 5000Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Maradj Otthon!

Otthonod :)

+ Google Térkép

Szervező

Együtt az Egészségügyért
Email:
Weboldal: Szervező weboldala

Kedves Vásárlók! A mai napon 2020.03.11. meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot és 24 órán belül folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk a további információkról és teendőkről. Vásárlóink türelmét kérjük addig is. Totáljegy Kft. Bezárás