Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Pannonia Allstars Ska Orchestra Koncert – Együtt az Egészségügyért

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.
EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT
.
A koncert ideje alatt a Heim Pál Gyermekkórházat támogató Gyermekkor Alapítvány javára gyűjtünk:
Bankszámlaszám: 11713005-20067481
.
Együtt az Egészségügyért néven indított összefogást az egyik legnagyobb hazai rendezvénytechnikai cég, a Visual Europe Group és a NEST Communications. A kezdeményezés felületein online koncerteket, kulturális produkciókat lehet követni stúdióminőségben, otthonról, cserébe pedig a szervezők azt kérik a nézőktől: támogassák a koronavírus elleni küzdelmet.
.
A szervező minden előadónak maximális védelmet nyújt a járványügyi előírásoknak megfelelően.
.
A 2003 óta, azaz 17 éve működő Pannonia Allstars Ska Orchestra hazánk legismertebb ska zenekara. Az energikus élő fellépéseiről híres, a jamaicai tánczenét saját zenei hatásaival keverő együttes fennállása során több mint 1000 koncertet adott, mintegy 22 országban, így nem csoda, hogy népes nemzetközi követőtáborral is rendelkezik. Ötödik nagylemezük, a Ghost Train megjelenése óta először jelentkeztek fizikai kiadvánnyal idén, hiszen 2020. májusában megjelent legújabb, ‘Travelling man’ című EP-jük vinylen. A kiadvány a korábbi teljes katalógussal együtt elérhető a digitális streaming szolgáltatóknál, sőt a limitált zöld és fekete színű korongok 1-1 fizikai példányára lehet licitálni is a fellépés alatt – ennek bevételét a zenekar szintén a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlja fel.
.

Az eseménnyel a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet , Gyermekkor Alapítványa számára gyűjtünk.

Amennyiben más összeggel is támogatni kívánja a Gyermekkor Alapítványt a 11713005-20067481 számlaszámra törénő utalással megteheti. A megjegyzés rovatba kérjük írja be: Együtt az Egészségügyért.

Ha kérdése van, állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

info@egyuttazegeszsegugyert.hu
https://egyuttazegeszsegugyert.hu/
https://www.facebook.com/egyuttazegeszsegugyert/
.
A szervező minden előadónak maximális védelmet nyújt a koncert előtt, alatt és a hazaúton is: gumikesztyűt, maszkot, fertőtlenített autót biztosít, sofőrrel. A művészek nem érintkeznek egymással és a helyszínen is plexivel választják el színpadjukat a stúdió többi részétől.
május 24 2020

Leírás

Date: 2020.05.24
Time: 19:00 - 20:00
Ár: 500Ft - 5000Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Maradj Otthon!

Otthonod :)

+ Google Térkép

Szervező

Együtt az Egészségügyért
Email:
Weboldal: Szervező weboldala