Események betöltése

Thomas Anders from Modern Talking

Jegyek

99 available
Thomas Anders Küzdőtér Elővét II.6 499 Ft

Please fill in all required fields

20 available
Thomas Anders MasterCard terasz első szektor19 999 Ft

Please fill in all required fields

20 available
Thomas Anders MasterCard terasz középső szektor19 999 Ft

Please fill in all required fields

20 available
Thomas Anders Jobb első terasz19 999 Ft

Please fill in all required fields

20 available
Thomas Anders Jobb középső terasz19 999 Ft

Please fill in all required fields

Thomas Anders from Modern Talking // 2021.06.05. // Budapest Park

Kedves Vendégeink!

A COVID-19 vírus mindannyiunk számára olyan változásokat hozott, amikre nem számítottunk az év elején. Ahogy azt Ti is láthattátok már a Budapest Park oldalán és a saját felületeinken, sajnos ez számos rendezvényünket érinti. A fellépők menedzsmentjével hosszas tanácskozás után, egyfelől az Operatív Törzs és Magyarország Kormánya által meghozott intézkedések, másfelől a repülőjáratokat és a nemzetközi utakat érintő korlátozások sajnos nem teszik lehetővé, hogy rendezvényeinket biztonságosan, a tervezett időpontban tartsuk meg. Reméljük, megértitek, hogy ezek teljes mértékben rajtunk kívülálló okok, mi lennénk a legboldogabbak, ha minden a terv szerint mehetne.
A fentiek miatt sajnos nem volt más választásunk, mint hogy elhalasszuk Thomas Anders 2020-as önálló koncertjét. Az új dátum: 2021.06.05. 
Előre megvásárolt jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban, amennyiben viszont az új dátum sajnálatos módon nem felel meg Nektek, úgy kérünk Titeket, hogy a kérdőív kitöltésével jelezzétek, hogy melyik rendezvényünkön szeretnétek felhasználni jegyeteket.

Jeggyel kapcsolatos kérdéseiteket a jegy@tdf.hu email címen várjuk, igyekszünk mihamarabb megválaszolni leveleiteket ám a türelmeteket kérnénk, hiszen rengetegen írtok.

Köszönjük szépen megértéseteket!

A 2018-as óriási sikerű, előre teltházas koncert után 2021-ban újra Modern Talking koncert Thomas Anders-szel a Budapest Parkban!

A Total Dance Festival és az 80’s Disco jóvoltából Szeptember 12-én ismét felcsendülnek a ’80-as évek világslágerei a Modern Talking frontemberének előadásában, ezúttal egy még látványosabb, 90 perces egyedülálló élő koncertshow keretein belül.

Légy részese te is az exklúzív koncertélménynek, hiszen 2020-ban ez lesz az egyetlen budapesti Thomas Anders koncert! Több, mint 124 millió eladott lemez, 14 kiadott album, olyan örökzöld slágerekkel, mint a You’re my heart, you’re my soul és a Cheri Cheri Lady: a retro korszak meghatározó német duója örökre beleírta magát a zenetörténelembe. Emlékezzünk meg erről együtt a Budapest Parkban, ahol újra várjuk a pop zene szerelmeseit egy felejthetetlen bulira!

Ugye nem szeretnél azok közé tartozni, akik lemaradnak a koncertről, mert elfogytak a jegyek? Vedd meg kedvezményes elővételes jegyed most!

✚ Küzdőtér ✚
➝ Elővétel I. – 4.999Ft
➝ Elővétel II. – 6.499Ft
➝ Elővétel III. – 7.499Ft
➝ Elővétel IV. – 8.999Ft

➝ Normál – 9.999Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 19 999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 19 999 Ft
➝ Jobb első terasz: 19 999 Ft
➝ Jobb középső terasz: 19 999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a fő pénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app, Totaljegy) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
▲ Ennél az eseménynél nincs SZÉP kártyás fizetési lehetőség.

Az oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

A jegyekre a vásárolt tétel függvényében kezelési költséget számolunk fel, jegyenként 200 Ft-ot.

június 05 2021

Leírás

Kezdés: 2021.06.05 18:00
Befejezés: 2021.06.06 04:00
Ár: 6499Ft - 19999Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Budapest Park

Soroksári út 60. 1095 Magyarország

Szervező

Total Dance Festival
Email:
Weboldal: Szervező weboldala

Kedves Vásárlók! A mai napon 2020.03.11. meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot és 24 órán belül folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk a további információkról és teendőkről. Vásárlóink türelmét kérjük addig is. Totáljegy Kft. Bezárás