Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Total Dance Cabrio 2019

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Ha újra itt a nyár és meleg az idő… akkor nincs is jobb, mint lenyitni a cabrio tetejét és elindulni  egy fantasztikus zenés utazásra! Május 18-án a legmagasabb sebességbe kapcsolunk a Budapest Parkban, ahol egy hatalmas, lélegzetelállító fesztivál keretében idézzük fel a ’90-es és 2000-es évek buli hangulatát! A korszak legnagyobb külföldi és hazai sztárjaival, a megszokott TOTAL DANCE feelinggel és show-val készülünk, hogy ismét együtt Veletek induljunk neki a nyárnak! Szállj be hozzánk Te is! Ne maradj le.

Fellépnek a korszak legnagyobb világsztárjai:

Vengaboys – A 90-es évek legkeresettebb bandája először a Park színpadán!

Dr Alban

Prezioso feat Marvin

Cascada

5IVE – A korszak egyik legnépszerűbb fiúzenekara először a Budapest Park színpadán!

Valamint a magyar élvonal képviselői:

Kozmix

Ámokfutók

UFO

Krisz Rudi

Shygys

Náksi, Sterbinszky, Erős vs Spigi és Spy the Ghost és az est karmestere Dj André!

 

✚ Küzdőtér ✚

➝ Super Early bird: 4999 Ft

➝ Early bird 2019.04.13-ig: 5999 Ft

➝ Limitált elővét 2019.05.11-ig: 7499 Ft

➝ Normál ár 2019.05.12-től: 8999 Ft

✚ Terasz jegyek ✚

Elővétel

(a készlet erejéig)

➝ Mastercard bal első terasz: 14999 Ft

➝ Mastercard bal középső terasz: 14999 Ft

➝ Jobb első terasz: 14999 Ft

➝ Jobb középső: 14999 Ft

Normál és a helyszínen

➝ Mastercard bal első terasz: 19.999 Ft

➝ Mastercard bal középső terasz: 19.999 Ft

➝ Jobb első terasz: 19.999 Ft

➝ Jobb középső terasz: 19.999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

 

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Totaljegy.hu-tól, a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

▲ SZÉP kártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

 

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

 

Korhatár a koncertekre:

▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

 

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:

Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.

Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.

Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)

Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.

Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy “ELFOGYOTT”, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.

Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt “ELFOGYOTT” pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.

Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!

Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a “kisokost”, és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

május 18 2019

Leírás

Kezdés: 2019.05.18 18:00
Befejezés: 2019.05.19 02:00
Ár: 4999Ft - 14999Ft
Esemény kategória: ,
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Budapest Park

Fábián Juli tér 1. 1095 Magyarország

+ Google Térkép

Helyszín

Szervező

Total Dance Festival
Email:
Weboldal: Szervező weboldala