Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

YOULÏ Akusztik Trió Élő – Együtt az Egészségügyért

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Együtt az Egészségügyért néven indított összefogást az egyik legnagyobb hazai rendezvénytechnikai cég, a Visual Europe Group és a NEST Communications. A kezdeményezés felületein online koncerteket, kulturális produkciókat lehet követni stúdióminőségben, otthonról, cserébe pedig a szervezők azt kérik a nézőktől: támogassák a koronavírus elleni küzdelmet.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik Horányi Juli YOULÏ dalszerző-énekesnő, akusztikus trió formációjával ad koncertet Április 25.-én.

Ének: Horányi Juli
Gitár: Gulyás Barna
Cajon: Siklósi Bence

Az eseménnyel a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet , Gyermekkor Alapítványa számára gyűjtünk.

Amennyiben más összeggel is támogatni kívánja a Gyermekkor Alapítványt a 11713005-20067481 számlaszámra törénő utalással megteheti. A megjegyzés rovatba kérjük írja be: Együtt az Egészségügyért.

Ha kérdése van állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

info@egyuttazegeszsegugyert.hu
https://egyuttazegeszsegugyert.hu/
https://www.facebook.com/egyuttazegeszsegugyert/
.
A szervező minden előadónak maximális védelmet nyújt a koncert előtt, alatt és a hazaúton is: gumikesztyűt, maszkot, fertőtlenített autót biztosít, sofőrrel. A művészek nem érintkeznek egymással és a helyszínen is plexivel választják el színpadjukat a stúdió többi részétől.
április 25 2020

Leírás

Date: 2020.04.25
Time: 19:30 - 20:30
Ár: 500Ft - 5000Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Maradj Otthon!

Otthonod :)

Szervező

Együtt az Egészségügyért
Email:
Weboldal: Szervező weboldala

Kedves Vásárlók! A mai napon 2020.03.11. meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot és 24 órán belül folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk a további információkról és teendőkről. Vásárlóink türelmét kérjük addig is. Totáljegy Kft. Bezárás