Események betöltése

Parádé Remember // 2021.08.28. // Budapest Park

Jegyek

99 available
Parádé Remember Elővét I.4 999 Ft

Please fill in all required fields

20 available
Parádé Remember MasterCard terasz első szektor l.14 990 Ft

Please fill in all required fields

20 available
Parádé Remember MasterCard terasz középső szektor l.14 990 Ft

Please fill in all required fields

20 available
Parádé Remember Jobb első terasz l.14 990 Ft

Please fill in all required fields

20 available
Parádé Remember Jobb középső terasz l.14 990 Ft

Please fill in all required fields

KÖZLEMÉNY

Kedves Vendégeink!

A COVID-19 vírus mindannyiunk számára olyan változásokat hozott, amikre nem számítottunk az év elején. Ahogy azt Ti is láthattátok már a Budapest Park oldalán és a saját felületeinken, sajnos ez számos rendezvényünket érinti. A fellépők menedzsmentjével hosszas tanácskozás után, egyfelől az Operatív Törzs és Magyarország Kormánya által meghozott intézkedések, másfelől a repülőjáratokat és a nemzetközi utakat érintő korlátozások sajnos nem teszik lehetővé, hogy rendezvényeinket biztonságosan, a tervezett időpontban tartsuk meg. Reméljük, megértitek, hogy ezek teljes mértékben rajtunk kívülálló okok, mi lennénk a legboldogabbak, ha minden a terv szerint mehetne.

A fentiek miatt sajnos nem volt más választásunk, mint hogy elhalasszuk a 2020-as Parádé Remember eseményt. Az új dátum 2021.08.28.

Előre megvásárolt jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban, ám jegyértékesítő partnereink munkájának megkönnyítése érdekében szeretnénk megkérni Titeket, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével nyilatkozzatok arról, hogy melyik rendezvényen szeretnétek felhasználni jegyeteket akkor is, ha ez ugyanazon a rendezvényen lenne, csak az új időpontban.

Amennyiben az új dátum sajnálatos módon nem felel meg Nektek, úgy kérünk Titeket, hogy a kérdőív kitöltésével jelezzétek, hogy melyik rendezvényünkön szeretnétek felhasználni jegyeteket.

Jeggyel kapcsolatos kérdéseiteket a jegy@tdf.hu email címen várjuk, igyekszünk mihamarabb megválaszolni leveleiteket ám a türelmeteket kérnénk, hiszen rengetegen írtok.

Köszönjük szépen megértéseteket!

——————-ESEMÉNYLEÍRÁS————————

Csak egy nap van…2021. Augusztus 28. Szombat. Budapest Park.

A 2021-es nyár utolsó szombatján egyetlen estére újra visszahozzuk a Budapest Parádék felejthetetlen hangulatát. Naptárt elő, mert 2021.08.28-ra már meg van a programod!
Az óriási sikerű 2019-es Parádé Remember után egyértelművé vált számunkra, hogy nem hagyhatunk Titeket remember buli nélkül a továbbiakban sem. Az az energia, ami ott volt, egyszerűen elmondhatatlan, azóta is keressük rá a szavakat! A következő eseményen még magasabbra tesszük a lécet, ezt megígérhetjük! Brutális line-uppal készülünk, melyet a ti kéréseiteknek megfelelően állítottunk össze. Emellett jövőre is egy nagy showval, profi táncosokkal, speciális effektekkel és persze a Parádé Himnuszokkal keszülünk!

Szerintünk kár lenne kihagyni, szerintetek?!

Velünk lesznek a műfaj nemzetközi nagyágyúi:

ATB
Westbam
Mauro Picotto
Charly Lownoise
Dj Quicksilver
Rocco

Továbbá a hazai élvonal:
Andrewboy
Clark
Dj André
Dj Budai
Dj Náksi
Dj Newl
DjM
Erős vs. Spigiboy
Kühl
Lauer
Peat Jr.
Slam Jr.
Sterbinszky
Szeifert
Thomka

✚ Küzdőtér ✚
➝ Early bird: 4999 Ft
➝ Limitált elővét I: 5999 Ft
➝ Limitált elővét II: 6999 Ft
➝ Limitált elővét III: 7999 Ft
➝ Normál ár: 8999 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz Limitált elővét: 14999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz Limitált elővét: 14999 Ft
➝ Jobb első terasz Limitált elővét: 14999 Ft
➝ Jobb középső Limitált elővét: 14999 Ft

➝ Mastercard bal első terasz Normál ár: 19999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz Normál ár: 19999 Ft
➝ Jobb első terasz Normál ár: 19999 Ft
➝ Jobb középső Normál ár: 19999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 449.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 449.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 1.099.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 699.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz hátsó részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎
_____________________________________________

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

▲ Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy “ELFOGYOTT”, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt “ELFOGYOTT” pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a “kisokost”, és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

————————————–ENGLISH—————————————

After the huge success in 2019, the Parádé Remember will be organized for the second time to bring back the feeling of the Budapest Parades to people’s hearts. Save the date: 2021.08.28. Budapest Park! Get ready for far the best line up ever! Like in 2019, professional dancers, special effects, LED screen animations and Parade Hymns will create the epic Budapest Parade athmosphere in 2021 too!

Buy your tickets today!

Tickets:

https://totaljegy.hu/esemeny/parade-remember-2020-08-29-budapest-park/

https://jegy.budapestpark.hu/parade_0829e

International Acts:

ATB
Westbam
Mauro Picotto
Charly Lownoise
Dj Quicksilver
Rocco

Hungarian Acts:
Andrewboy
Clark
Dj André
Dj Budai
Dj Náksi
Dj Newl
DjM
Erős vs. Spigiboy
Kühl
Lauer
Peat Jr.
Slam Jr.
Sterbinszky
Szeifert
Thomka

✚ Arena tickets ✚
➝ Early bird: 4999 HUF
➝ Limited Presale I: 5999 HUF
➝ Limited Presale II: 6999 HUF
➝ Limited Presale III: 7999 HUF
➝ Full price : 8999 HUF

✚ Terrace tickets ✚
➝ Mastercard terrace front sector Limited Presale: 14999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector Limited Presale: 14999 HUF
➝ Right terrace front sector Limited Presale: 14999 HUF
➝ Right terrace middle sector Limited Presale: 14999 HUF

➝ Mastercard terrace front sector Full price: 19999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector Full price: 19999 HUF
➝ Right terrace front sector Full price: 19999 HUF
➝ Right terrace middle sector Full price: 19999 HUF

▎With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 449.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people also a barrel (40 pints) of Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 449.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people and also a 6 litre wine with sparkling water or 15 can of non alcoholic Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 1.099.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 30 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 699.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎
_____________________________________________

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

▲ Ticket information:
▲ We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
▲ Don’t publish your ticket on any online platforms!

If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:
▲ Participation under 18 is only allowed with adult accompaniment.

▲ Important ticket information:

For any event, you may see the following expressions:
Super Early Bird, Early Bird, and Limited Presale.
These names primarily indicate that tickets offered at a given price are available in limited quantities. When you click on this type of ticket and then select the quantity, it will be added to a virtual shopping cart. The tickets in your cart are reserved for 15 minutes, during this time you have to provide and verify the required information necessary for your purchase, or you can browse and select among other kinds of tickets. Once this time is up, your cart will be automatically emptied making the tickets again accessible to everyone else who wants to buy a ticket.
If you get to the page for your chosen form of payment before the expiration time, then there is an individually set time limit for you to provide your card details and finish the transaction. (SimplePay: 10 minutes, Saferpay: 10 minutes, OTP SZÉP: 10 minutes, K&H SZÉP: 25 minutes)
If time runs out or you decide not to complete your purchase, then the relevant tickets will again be made available to anyone who wants to buy a ticket.
For example, if at 10 am, everybody clicks on the Super Early Bird ticket and two minutes later the website shows ‘SOLD OUT’ – that means that all the tickets have been added to the virtual cart. There is still a chance, however, to buy tickets because, as mentioned above, it is not certain that all tickets will be paid for.
These tickets will then be made available again.
This is the explanation for the situation when Super Early Bird tickets are labelled as ‘SOLD OUT’ after two minutes, and when you see that, you buy your tickets at the next available price, but 15 minutes later, you see that Super Early Bird tickets are available again.
So, it is worth it to wait a little in front of your computer, because you still have a chance to get the ticket you want even though the system shows it as sold out.
Thank you for reading this guide. Please consider the advice.

augusztus 28 2021

Leírás

Kezdés: augusztus 28 16:00
Befejezés: augusztus 29 04:00
Ár: 4999Ft - 14990Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Budapest Park

Soroksári út 60. 1095 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Total Dance Festival
Email:
Weboldal: Szervező weboldala

Kedves Vásárlók! A mai napon 2020.03.11. meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot és 24 órán belül folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk a további információkról és teendőkről. Vásárlóink türelmét kérjük addig is. Totáljegy Kft. Bezárás