Események betöltése

Parádé Remember 2019

Jegyek

99 available
Parádé Remember 2019 – Elővételes Jegy IV.7 999 Ft

Please fill in all required fields

Csak egy nap van… ami más, mint a többi.
A legendás Budapest Parádé egyetlen estére visszatér a fővárosba, a Budapest Parkba. Éld át újra a lüktetést a korszak legnagyobb világsztárjaival és a legjobb magyar Dj-kel!

Külföldi fellépők:

Mauro Picotto
ATB
Faithless
Marusha
DaHool
Brooklyn Bounce

Magyar fellépők:

Andrewboy
Budai
Dj NEWL
DJM
Erős vs. Spigiboy
Kühl
Lauer
Náksi Attila
Peat Jr.
Slam Jr.
Sterbinszky
Szeifert

✚ Küzdőtér ✚

➝ Early bird: 3999 Ft

➝ Limitált elővét I: 4999 Ft

➝ Limitált elővét II: 5999 Ft

➝ Limitált elővét III: 6999 Ft

➝ Normál ár: 7999 Ft

 

✚ Terasz jegyek ✚

➝ Mastercard bal első terasz: 11999 Ft

➝ Mastercard bal középső terasz: 11999 Ft

➝ Jobb első terasz: 11999 Ft

➝ Jobb középső: 11999 Ft

 

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

 

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

 

Korhatár a koncertekre:

▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

 

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:

Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.

Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.

Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.

Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy “ELFOGYOTT”, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.

Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt “ELFOGYOTT” pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.

Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!

Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a “kisokost”, és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

augusztus 31 2019

Leírás

Kezdés: augusztus 31 18:00
Befejezés: szeptember 1 04:00
Ár: 3999Ft - 11999Ft
Esemény kategória: ,
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Budapest Park

Soroksári út 60. 1095 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Total Dance Festival
Email:
Weboldal: Szervező weboldala