Események betöltése

Open Road Fest

Jegyek

Unlimited available
Open Road Fest Elővétel Bérlet14 500 FtA jegy a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

Please fill in all required fields

Unlimited available
Open Road Fest Elővétel Szerdai Napijegy3 000 FtA jegy a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

Please fill in all required fields

Unlimited available
Open Road Fest Elővétel Csütörtöki Napijegy5 000 FtA jegy a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

Please fill in all required fields

Unlimited available
Open Road Fest Elővétel Pénteki Napijegy5 000 FtA jegy a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

Please fill in all required fields

Unlimited available
Open Road Fest Elővétel Szombati Napijegy5 000 FtA jegy a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

Please fill in all required fields

100 available
Open Road Fest + Zorall Sörolimpia Kombinált Bérlet19 900 FtA jegy a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

Please fill in all required fields

Elindult a jegyértékesítés a 2020. június 10. és 14. között megrendezésre kerülő Open Road Festre. A limitált számban elérhető Early Bird bérletek most rendkívül vonzó áron, 13 000 Ft-ért szerezhetőek meg, amíg a készlet tart.

JEGYINFORMÁCIÓ
A bérlet a fesztiválra történő belépés mellett az összes programon való részvételre érvényes, de a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

A napijegy a fesztiválra történő belépés mellett az adott nap összes programon való részvételre érvényes, de a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ
Sátorozásra kizárólag a kemping területén lesz lehetőség, a Pelso Camping árszabása szerint. A mobilházak értékesítése január 15-én indul a Pelso Camping oldalán itt: https://pelsocamping.hu/

Motorok, zene, nyár, szabadság az első négy hívószó, amely egyből eszünkbe jut, ha az Open Road Festről van szó. Nem lesz ez másként jövőre sem, június második hétvégéjén Alsóörsön csordultig töltjük poharainkat a ’Feel the Freedom’ életérzéssel.

További információ: http://www.openroadfest.hu/

A jegyekre a vásárolt tétel függvényében kezelési költséget számolunk fel, jegyenként 200 Ft-ot.
június 10 2020

Leírás

Kezdés: június 10 12:00
Befejezés: június 14 03:00
Ár: 3000Ft - 19900Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Pelso Camping

Camping u. 19
Alsóörs, 8226 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

H-Budapest Kft.
Weboldal: Szervező weboldala

Kedves Vásárlók! A mai napon 2020.03.11. meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot és 24 órán belül folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk a további információkról és teendőkről. Vásárlóink türelmét kérjük addig is. Totáljegy Kft. Bezárás

Kedves Vásárlók!

A 2020.03.11-én meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek.

Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot (amely rendezvényeket érint a korlátozás), a szervezők válaszát követően folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk e-mail-ben a további információkról és teendőkről.

Vásárlóink türelmét kérjük addig is és javasoljuk, hogy az adott esemény Facebook oldalát is figyeljék.

Totáljegy Kft.