Események betöltése

Open Road Fest

Jegyek

Tickets are no longer available.

Kedves Open Road Festesek!

Köszönjük szépen a türelmeteket! Rengeteg üzenet, e-mail és telefonhívás érkezett hozzánk az alsóörsi rendezvénnyel kapcsolatban, megértjük a kíváncsiságotokat, mi sem szeretjük a tudatlanságot. Folyamatos egyeztetés mellett több, mint egy hete azon a megoldáson dolgozik az egész csapat, hogy mikor és hogyan lehetne megtartani a rendezvényt.

Az utolsó pillanatig kitartottunk, közel egy évig gőzerővel azon dolgoztunk, hogy újabb felejthetetlen négy nappal ajándékozhassunk meg Benneteket. Azonban az április 30-án bejelentett kormányhatározat értelmében, miszerint augusztus 15-ig nem tarthatóak meg a tömegrendezvények, sajnos lehetetlenné vált a fesztivál megrendezése júniusban, így el kell halasztanunk.

Az új időpont: 2021. június 16-20.

Mik a lehetőségeitek megvásárolt jegyeitekkel?
Az elővételes jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban is, függetlenül attól, ha az új időpontban megrendezett fesztivál jegyárai magasabbak lesznek. Amennyiben nem felel meg nektek ez az időpont, úgy 2020.05.12 – 2020.05.31 között lehetőségetek lesz a visszaigénylési kérelmeteket benyújtani név, e-mail cím, rendelés szám megadásával a jegyinfo@openroadfest.hu e-mail címen.

Fontos! Az e-mailhez csatolni kell a jegyet és a megvásárlásáról kiállított számlát is.

Kérjük, vegyétek figyelembe a helyzet emberi oldalát is. A rendezvénnyel kapcsolatos költségek jelentős része kifizetésre került, ez mind olyan költség, mely a rendezvényszervező céget sújtja. Ez egy olyan helyzet, mely senkinek nem kellemes. Kérünk Titeket, hogy segítsetek minket azzal, hogy eljöttök az új időpontban megrendezett eseményre.

Amennyiben egyéb kérdés is felmerülne a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük, az office@openroadfest.hu címre írjatok!

Köszönjük szépen a megértéseteket!

A Szervezők

JEGYINFORMÁCIÓ
A bérlet a fesztiválra történő belépés mellett az összes programon való részvételre érvényes, de a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

A napijegy a fesztiválra történő belépés mellett az adott nap összes programon való részvételre érvényes, de a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza.

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ
Sátorozásra kizárólag a kemping területén lesz lehetőség, a Pelso Camping árszabása szerint. A mobilházak értékesítése január 15-én indul a Pelso Camping oldalán itt: https://pelsocamping.hu/

Motorok, zene, nyár, szabadság az első négy hívószó, amely egyből eszünkbe jut, ha az Open Road Festről van szó. Nem lesz ez másként jövőre sem, június második hétvégéjén Alsóörsön csordultig töltjük poharainkat a ’Feel the Freedom’ életérzéssel.

További információ: http://www.openroadfest.hu/

A jegyekre a vásárolt tétel függvényében kezelési költséget számolunk fel, jegyenként 200 Ft-ot.
június 16 2021

Leírás

Kezdés: június 16 12:00
Befejezés: június 20 03:00
Ár: 3000Ft - 19900Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Pelso Camping

Camping u. 19
Alsóörs, 8226 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

H-Budapest Kft.
Weboldal: Szervező weboldala

Kedves Vásárlók! A mai napon 2020.03.11. meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot és 24 órán belül folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk a további információkról és teendőkről. Vásárlóink türelmét kérjük addig is. Totáljegy Kft. Bezárás