Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Balatoni Retro Láz 2021

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

A jegyekre a vásárolt tétel függvényében 200 Ft kezelési költséget számolunk fel jegyenként.

A rendezvény a kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható!
A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadjuk, mindkettő esetében szükségünk lesz fényképes személyazonosító okmányodra is. Ezek hiányában sajnos semmiképpen nem tudunk beengedni.
A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).

Újra kitör a Balatoni Retro Láz 2021. augusztus 14–én Siófokon, a Plázson.

Tudjuk a programodat 2021. augusztus 14-re! 10 órás megaparti a 90-es és 2000-es évek legnagyobb világsztárjaival a Balaton partján!

Az év legnagyobb balatoni retro fesztiválja 2021-ben újra megrendezésre kerül Siófokon, a Plázson. Közkívánatra a fellépők között köszönthetjük a külföldi nagyágyút, a Sing Hallelujah előadóját, Dr Alban-t. A 90-es évek ikonikus alakja, a svéd fogorvos, élőben adja elő legnépszerűbb zenéit, amiket tudjuk, hogy ti is imádtok! Gyertek el és kiáltsuk együtt: It’s my life! 

Ahogy eddig is, úgy 2021-ben is profi tánckarral, egyedi tematikával és sok sok meglepetés elemmel várunk benneteket augusztus 14-én a Plázson! 

!!! 23:00 óra után afterparty 3 zenei stílussal, 3 helyszínen egészen reggelig !!!!

Világsztárok a színpadon!

Dr Alban

Velünk buliznak a korszak hazai képviselői is:

Kozmix

Ámokfutók

Krisz Rudolf

UFO

Betty Love

Sterbinszky

Náksi

Erős vs. Spigiboy

Sipos F. Tamás

DJ Pégé

 

Az est házigazdája: DJ André

Mindenki ott lesz, te miért maradnál ki?

Minden, 2020-as Balatoni Retro Lázra vásárolt jegy automatikusan érvényes lesz a rendezvényre az új időpontban! Amennyiben jeggyel kapcsolatos kérdésetek van, kérjük, írjátok meg a jegy@tdf.hu email címre.

Jegyárak:

4.999 Ft Super Early Bird

5.999 Ft Early bird

6.999 Ft Normál

VIP Silver:

Elővételes 14.999 Ft

VIP Gold: 30.000 Ft

SIlver VIP jegy:

Külön VIP sor

Elkülönített VIP terület

Exkluzív rálátás a színpadra

VIP bárpult és mosdó

Gold VIP

Külön VIP sor

Elkülönített GOLD VIP terület

Exkluzív rálátás a színpadra

VIP bárpult és mosdó

Limitált darabszám (20 db)

Asztalfoglalási lehetőség

Table service

Jegyértékesítés

▲ Felelősséget csak a totaljegy.hu oldalon vagy a hivatalos partnereinktől (tixa.hu, tex.hu) vásárolt

jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

Korhatár a koncertekre:

▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:

Super Early bird, Early bird, Limitált elővét. Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül, és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.

Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsed a tranzakciót.

Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.

Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy ELFOGYOTT, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.

Ez a magyarázata annak a helyzetnek, amikor két perc alatt ELFOGYOTT pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.

Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet, annak ellenére is, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!

Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a kisokost, és kérjük, hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

A Balatoni Retro Lázon a Total Dance Festival a fellépőket és a show-t biztosítja, minden egyéb szolgáltatás (hangosítás, vendéglátás, asztalfoglalás, illemhelyek, stb.) a Plázs Siófok hatáskörébe tartoznak! A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A rendezvény a kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható!

A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadjuk, mindkettő esetében szükségünk lesz fényképes személyazonosító okmányodra is. Ezek hiányában sajnos semmiképpen nem tudunk beengedni.

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).

augusztus 14 2021

Leírás

Date: augusztus 14
Time: 18:00 - 23:00
Ár: Ingyenes - 30000Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Siófok Plázs

Petőfi stny. 3
Siófok, Somogy 8600 Magyarország

+ Google Térkép

Helyszín

Szervező

Total Dance Festival
Email:
Weboldal: Szervező weboldala

A rendezvények a kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogathatóak! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják a Szervezők, mindkettő esetében szükség lesz fényképes személyazonosító okmányra is. Ezek hiányában sajnos semmiképpen nem engedhetőek be a vendégek. A jogszabály értelmében a Szervezőknek nem áll módjukban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat). Bezárás