Események betöltése

Balatoni Retro Láz 2021

Jegyek

630 available
Balatoni Retro Láz 2021 - Super Early Bird Jegy4 999 FtKorlátozott mennyiségben!

Please fill in all required fields

491 available
Balatoni Retro Láz 2021 - SILVER VIP Jegy14 999 FtKorlátozott mennyiségben! A VIP jegyek nem tartalmaznak ülőhelyet!

Please fill in all required fields

296 available
Balatoni Retro Láz 2021 - GOLD VIP Jegy30 000 FtKorlátozott mennyiségben! A VIP jegyek nem tartalmaznak ülőhelyet!

Please fill in all required fields

Kedves Total Dancerek!

Márciusban biztosak voltunk abban, hogy augusztusra már mind elfelejtjük a koronavírust, és egy óriásit bulizunk majd veletek a Plázson. Ám sajnos ez nem így lett. Egyetértve és támogatva az Operatív Törzs és Magyarország Kormányának döntését, a 2020-as Balatoni Retro Lázat is el kell halasztanunk 2021-re.

Balatoni Retro Láz új dátum: 2021.08.14. Siófok, Plázs

Minden infót megtaláltok az eseményekben!

Sajnos nem opció, hogy rendezvényünket más formában tartsuk meg idén, hiszen évről évre egyre jobbat szeretnénk nyújtani számotokra és nem szeretnénk, ha lejjebb kéne adnunk a minőségből. Tartunk attól, hogy a korlátozások befolyásolnák a rendezvény minőségét továbbá nem szeretnénk az egészségeteket sem kockáztatni.
Fontos, hogy minden előre megvásárolt jegy automatikusan érvényes lesz az adott rendezvényre az új időpontban!

Amennyiben jeggyel kapcsolatos kérdésetek van, kérjük, 2020. augusztus 26-ig írjátok meg a jegy@tdf.hu email címre.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! 2021-ben egy eddigieknél is nagyobb dobásokkal érkezünk!

Újra kitör a Balatoni Retro Láz 2021. augusztus 14–én Siófokon, a Plázson.

Tudjuk a programodat 2021. augusztus 14-re! 10 órás megaparti a 90-es és 2000-es évek legnagyobb világsztárjaival a Balaton partján!
A nyár legnagyobb retro fesztiválja 2021-ben újra megrendezésre kerül Siófokon, a Plázson. Közkívánatra a fellépők között köszönthetjük a külföldi nagyágyút, a Sing Hallelujah előadóját, Dr Alban-t. A 90-es évek ikonikus alakja, a svéd fogorvos, élőben adja elő legnépszerűbb zenéit, amiket tudjuk, hogy ti is imádtok! Gyertek el és kiáltsuk együtt: It’s my life!

Ahogy eddig is, úgy 2021-ben is profi tánckarral, egyedi tematikával és sok sok meglepetés elemmel várunk benneteket augusztus 14-én a Plázson!

!!! 23:00 óra után afterparty 3 zenei stílussal, 3 helyszínen egészen reggelig !!!!

Világsztárok a színpadon!
Dr Alban

Velünk buliznak a korszak hazai képviselői is:
Kozmix
Ámokfutók
Krisz Rudolf
UFO
Náksi
DJ André
Spy the Ghost
BanDJ

Mindenki ott lesz, te miért maradnál ki?

Minden, 2020-as Balatoni Retro Lázra vásárolt jegy automatikusan érvényes lesz a rendezvényre az új időpontban! Amennyiben jeggyel kapcsolatos kérdésetek van, kérjük, 2020. augusztus 26-ig írjátok meg a jegy@tdf.hu email címre.

Jegyárak:
4.999 Ft Super Early Bird
5.999 Ft Early bird
6.999 Ft Normál
VIP Silver:
Elővételes 14.999 Ft
VIP Gold:
Információk a jegytípusról hamarosan!

▲ Felelősséget csak a totaljegy.hu oldalon vagy a hivatalos partnereinktől (tixa.hu, tex.hu) vásárolt
jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.
▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét. Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül, és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.

Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsed a tranzakciót.
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.

Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy ELFOGYOTT, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.

Ez a magyarázata annak a helyzetnek, amikor két perc alatt ELFOGYOTT pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet, annak ellenére is, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a kisokost, és kérjük, hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

A Balatoni Retro Lázon a Total Dance Festival a fellépőket és a show-t biztosítja, minden egyéb szolgáltatás (hangosítás, vendéglátás, asztalfoglalás, illemhelyek, stb.) a Plázs Siófok hatáskörébe tartoznak! A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A jegyekre a vásárolt tétel függvényében kezelési költséget számolunk fel, jegyenként 200 Ft-ot.

augusztus 14 2021

Leírás

Kezdés: augusztus 14 18:00
Befejezés: augusztus 15 02:00
Ár: 4999Ft - 30000Ft
Esemény kategória:
Weboldal: Esemény weboldalának felkeresése

Helyszín

Siófok Plázs

Petőfi stny. 3
Siófok, Somogy 8600 Magyarország

+ Google Térkép

Helyszín

Szervező

Total Dance Festival
Email:
Weboldal: Szervező weboldala

Kedves Vásárlók! A mai napon 2020.03.11. meghirdetett kormányrendelet miatt, több rendezvényt nem lehet megtartani határozatlan ideig, melyekre cégünk belépőjegyeket értékesít. Cégünk kizárólag közvetített szolgáltatást nyújt a rendezvényeknek. Minden általunk értékesített rendezvény szervezőjével felvettük a kapcsolatot és 24 órán belül folyamatosan minden vásárlót, akinek a jegye egy hónapon belüli rendezvényre szól, tájékoztatunk a további információkról és teendőkről. Vásárlóink türelmét kérjük addig is. Totáljegy Kft. Bezárás